In 1992 ben ik afgestudeerd aan de Kunstacademie in Arnhem. Sindsdien werk ik als beeldend kunstenaar en docent in Nijmegen. Mijn atelier heb ik in de Krayenhoffkazerne. Ik maak zowel vrij werk als werk in opdracht en geef workshops. Regelmatig verlaat ik  mijn atelier richting het desolate Shetland, omdat dit landschap een grote inspiratiebron voor mij is.

Ik werk vooral met plastische materialen (zoals gips, klei, papier en cement), die ik kan kneden, gieten, vervormen en bewerken. De beelden die ik maak ontstaan door een intensief proces van opbouwen en weer afbreken en weghalen. Deze manier van werken hanteer ik niet alleen bij mijn ruimtelijk werk, maar ook bij het schilderen en het maken van video’s.

Kunst is voor mij een manier om dwars door alle afleiding heen tot de essentie van de dingen te komen. Ik probeer te raken aan iets wat voorbij de woorden en de dagelijkse werkelijkheid ligt.

Voor meer achtergrondinformatie over mijn werk en visie, kijk naar het filmpje of lees  ‘Tussen geruststellend en onheilspellend’ en  ‘Ik hoor dit nu. Ik zie dit nog’