Gipsafdruk van je vulva

Geraldine Kemper voor vulvawand Workshop van 4 uur/ Kosten per persoon: €85,-

In het programma ‘Tussen de lakens met Geraldine’ ( Videoland) zie je hoe Geraldine Kemper in mijn atelier een gipsafdruk maakt van haar eigen vulva. Wil je ook zo’n gipsafdruk van je eigen vulva maken? Meld je dan aan voor deze workshop!

We werken in een kleine groep van 6 personen. Je kunt je voor één van de bovenstaande beschikbare data individueel aanmelden of samen met een vriendin(en). Als je zelf al een groepje van 6 personen hebt, kunnen we ook een datum in overleg afspreken!
Kijk →hier voor extra info over de workshop.

Gipsafdruk van je borsten

Moet je een borstamputatie ondergaan en zoek je naar een manier om op symbolische wijze afscheid te nemen van je borst(en)? Misschien is het laten maken van een gipsafdruk van je borsten dan iets voor jou. Vanuit mijn professie als beeldend kunstenaar én mijn eigen ervaring met borstkanker, kan ik op een integere manier de afdruk voor je maken.

Voor het laten maken van de afdruk kom je in je eentje, want het is bedoeld als een afscheidsritueel voor jezelf. De afdruk is een mooie herinnering voor later, maar het gaat hierbij niet op de eerste plaats om het eindresultaat, maar om het maken (en weer losmaken) van de vorm zelf. Ik hoor van vrouwen terug dat het je helpt om het verdere proces in te gaan. 

Mail of bel me als je meer informatie hierover wilt of een afspraak wilt maken.