6 weekse cursus Boetseren

  • Kijk hier voor een impressie van de gemaakte werkstukken.

Wil je uit je hoofd en lekker met je handen aan de slag? En durf je te experimenteren met verschillende materialen en technieken? Schrijf je dan in voor deze 6 weekse cursus boetseren!

Wanneer en waar zijn de lessen?

De lessen zijn op de vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur, donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur of op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.  Je schrijft je in voor een cursus van 6 lessen. We werken in een kleine groep in mijn ruime en lichte atelier in de Krayenhoffkazerne in Nijmegen-Oost (op het Limosterrein).

Inhoud van de cursus

Tijdens deze veelzijdige cursus ga je met verschillende plastische materialen aan de slag, zoals klei, gips en was. Je leert de technieken en inzichten om een vorm op te bouwen en je ontwikkeld een eigen beeldtaal. We werken aan de hand van opdrachten met daarbij volop ruimte voor eigen interpretatie maar je kunt ook zelf ideeën aandragen of langer aan een beeld doorwerken. We laten ons inspireren door de kunstgeschiedenis en door elkaar. De cursus is geschikt voor beginners en voor mensen met ervaring. Iedereen wordt op zijn eigen nivo begeleid.

Kosten

Een cursus van 6 lessen kost 200 euro. Dat is inclusief gereedschap en basismaterialen (voor het laten bakken betaal je extra).

Aanmelden

Interesse? Meld je aan via het aanmeldformulier of bel me op 0628880023, ook als je meer informatie wilt!