Wil je uit je hoofd en lekker met je handen aan de slag? En durf je te experimenteren met verschillende materialen en technieken? Schrijf je dan in voor de cursus boetseren!

Inhoud van de cursus

Tijdens deze veelzijdige cursus ga je met verschillende plastische materialen aan de slag, zoals klei, gips en was. Je leert de technieken en inzichten om een vorm op te bouwen en je ontwikkelt een eigen beeldtaal. We werken soms aan de hand van opdrachten met daarbij altijd volop ruimte voor eigen interpretatie en je kunt ook zelf idee├źn aandragen of langer aan een beeld doorwerken. We laten ons inspireren door de kunstgeschiedenis en door elkaar. De cursus is geschikt voor beginners en voor mensen met ervaring. Iedereen wordt op zijn eigen nivo begeleid.

Wanneer en waar zijn de lessen?

De cursus bestaat uit 6 lessen. We werken in een kleine groep (8 personen) in mijn ruime en lichte atelier in de Krayenhoffkazerne in Nijmegen-Oost (op het Limosterrein). Momenteel bied ik geen nieuwe cursussen aan, maar je kunt je al wel op de wachtlijst laten plaatsen voor een volgende cursus.

Kosten

Een cursus van 6 lessen kost 200 euro. Dat is inclusief gereedschap en basismaterialen (voor het bakken en glazuren betaal je extra).

  • Kijk hier voor een impressie van werkstukken die tijdens de cursus zijn gemaakt.
  • Twijfel je nog of zit de cursus vol? Begin met een losse workshop!