Cursus Boetseren

Wil je uit je hoofd en lekker met je handen aan de slag? En durf je te experimenteren met materialen en technieken? Schrijf je dan in voor de 6 weekse cursus boetseren!

  • Cursus van 6 weken
  • Op de woensdagavond of de vrijdagochtend
  • Kleine groep (8 cursisten)
  • Voor beginners en mensen met ervaring
  • Locatie: mijn atelier
  • Kijk hier voor impressie in foto’s van de lessen

Wanneer zijn de lessen?
De lessen zijn op de vrijdagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur of op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur.  Kijk hier voor de data. Je schrijft je in voor een cursus van 6 lessen.

Inhoud van de cursus
Boetseren is het opbouwen van een vorm dmv toevoegen en weghalen. Tijdens deze veelzijdige cursus leer je met verschillende plastische materialen boetseren zoals klei, gips, gietklei en was. En je leert verschillende technieken zoals een vorm opbouwen met ringen of platen, een vorm modelleren en uithollen en gieten in een mal. Voor het kleuren van je werk kun je gebruik maken van engobes en glazuren en je werk kan in mijn oven gebakken worden.

We werken in een kleine groep in mijn ruime en lichte atelier in de Krayenhoffkazerne in Nijmegen-Oost (Limosterrein). De cursus is geschikt voor beginners en voor mensen met ervaring. Iedereen wordt op zijn eigen nivo begeleid. We laten ons inspireren door de kunstgeschiedenis en door elkaar.

Kosten
Een cursus van 6 lessen kost 200 euro. Dat is inclusief basismaterialen en exclusief bakken. Koffie en thee is gratis.

Aanmelden
Interesse? Meld je aan via het contactformulier of bel me op 06 28880023, ook als je meer informatie wilt!