Boetseren in Frankrijk:
18 juli tot 24 juli 2021 &
25 juli tot 31 juli 2021 

Wil je komende zomer een weekje boetseren op een fijne plek in Frankrijk en vind je het leuk om te experimenteren met verschillende materialen en technieken?
Schrijf je dan nu in voor de cursus Boetseren in Frankrijk!

Kijk hier voor een foto impressie.

’s Ochtends met je handen in de klei en ’s middags een leuk stadje bezoeken of heerlijk in de tuin genieten van de rust of wandelen in de mooie omgeving…..of je werkt nog verder aan je beeld in het atelier! Kortom een heerlijk weekje ontspanning voor lichaam en geest. Je verblijft in een fraai gerenoveerd landhuis in het hart van de Bourgogne. Er is een ruim en goed geoutilleerd atelier om te werken, comfortabele kamers om te overnachten en lekker eten en drinken.

De cursus is heel gevarieerd: elke ochtend krijg je een nieuwe inspirerende workshop aangeboden met daarbij uitleg over nieuwe technieken en materialen. Je gaat hierbij op verschillende manieren boetseren met klei en gips. De cursus is zowel voor beginners als voor mensen met ervaring, want iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid.

De locatie is een rustig gelegen landhuis uit 1910 genaamd Le Mathey Beaudot, Het huis ligt op 30 km van Beaune en op 20 km van het natuurpark Le Morvan. De afstand van Utrecht tot de cursuslocatie is 725 km. Het is ook heel goed bereikbaar per openbaar vervoer; op het treinstation van Le Creusot stopt de TGV en daar kunnen we je ophalen. 

De prijs is afhankelijk van het soort kamer en ligt tussen de €550,00 en €670,00, dat is inclusief cursus en materialen, zes overnachtingen, elke dag ontbijt, uitgebreide lunch en het welkomsdiner op zondagavond en de afscheidsborrel op vrijdagmiddag. Table d’hotes is mogelijk op dinsdag en donderdag. Je kunt, als je wilt ’s avonds zelf een lichte maaltijd bereiden in het keukentje.

Aanmelden of vragen? 
Voor informatie over verblijf en reserveringen kun je terecht bij de eigenaren Maarten en Thera: matheybeaudot@gmail.com of per telefoon: 0031 6 551 510 86 
Voor vragen over de cursus neem contact op met mij via het contactformulier.
 Vraag een folder aan via het contactformulier.

Cursuslocatie Le Mathey Beaudot