Boetseren in Frankrijk:
17 juli tot 23 juli 2022 &
24 juli tot 30 juli 2022 

Wil je komende zomer een weekje boetseren op een fijne plek in Frankrijk en vind je het leuk om te experimenteren met verschillende materialen en technieken? Schrijf je dan nu in voor de cursus Boetseren in Frankrijk!

Kijk hier voor een foto’s.
Kijk hier voor de folder.

’s Ochtends met je handen in de klei en ’s middags een leuk stadje bezoeken of heerlijk in de tuin genieten van de rust of wandelen in de mooie omgeving…..of je werkt nog verder aan je beeld in het atelier! Kortom een heerlijk weekje ontspanning voor lichaam en geest. Je verblijft in een fraai gerenoveerd landhuis in het hart van de Bourgogne. Er is een goed geoutilleerd atelier en een fraaie tuin om te werken, comfortabele kamers om te overnachten en heerlijk eten en drinken.

De cursus is heel gevarieerd; je gaat niet alleen boetseren met klei maar ook met andere materialen aan de slag. Zo maak je een gipsen beeld in de stijl van Giacometti en je gaat modelboetseren en een kop boetseren met klei, waarbij je leert over de verhoudingen van het menselijk lichaam. Ook ga je een mal maken waarmee je objecten uit de natuur gaat afdrukken. Om een mooi eindresultaat te krijgen leer je hoe je de gemaakte beelden kunt uithollen en beschilderen. De cursus is zowel voor beginners als voor mensen met ervaring, want iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid. We werken in een kleine groep van 6 tot 8 mensen.   

De locatie is een rustig gelegen landhuis uit 1910 genaamd Le Mathey Beaudot, Het huis ligt op 30 km van Beaune en op 20 km van het natuurpark Le Morvan. De afstand van Utrecht tot de cursuslocatie is 725 km. Het is ook heel goed bereikbaar per openbaar vervoer; op het treinstation van Le Creusot stopt de TGV en daar kunnen we je ophalen. 

De prijs is afhankelijk van het soort kamer en ligt tussen de €600,00 en €730,00, dat is inclusief cursus en materialen, zes overnachtingen, elke dag ontbijt, uitgebreide lunch en het welkomsdiner op zondagavond en de afscheidsborrel op vrijdagmiddag. Table d’hotes is mogelijk op dinsdag en donderdag voor €20,- Je kunt, als je wilt ’s avonds ook zelf een lichte maaltijd bereiden in het keukentje.

Aanmelden of vragen? 
Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaren Maarten en Thera:
matheybeaudot@gmail.com of per telefoon0031 6 551 510 86 

Cursuslocatie Le Mathey Beaudot