Boek een workshop als groepsuitje of schrijf je individueel in voor een workshop!

Groepsuitje:
Boek een workshop voor een groep, bijv. als teambuildingsactiviteit of als bijzonder uitje met vrienden of familie. In overleg bepalen we datum en tijd. Indien gewenst kan de workshop gecombineerd worden met eten en drinken in het naast gelegen restaurant ‘In de kazerne’. De workshops duren tussen 2 en 4 uur. Kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en tijdsduur. Vraag om een offerte op maat!

Individuele aanmelding:
Je kunt je ook individueel aanmelden voor een 4 uur durende workshop op de zondag. Kijk voor Individuele inschrijving hier voor data en aanmelden. Deze workshops kosten 60 euro (incl materialen en koffie/thee).

 

 Kop boetseren 

Je boetseert met klei een kop, waarbij je degene die tegenover je zit als model neemt. Stap voor stap leer ik je de basistechnieken van het portretboetseren. Deze workshop is heel geschikt als groepsactiviteit, want je leert op een andere manier naar elkaar te kijken en het zorgt voor veel hilarische momenten.
Klik→ hier voor meer foto’s van de workshop portret in klei.

 

 

 

Modelboetseren 

Je boetseert met klei een lichaam waarbij je jezelf als uitgangspunt neemt. Voor deze workshop heb ik een methode ontwikkeld waarbij je stapsgewijs leert om een beeldje op te bouwen in de juiste verhoudingen. Vanuit deze basis ga je vervolgens eigenheid en karakter aan het kleibeeld geven.
Klik→ hier voor meer foto’s van de workshop modelboetseren.
Kijk →Folder Modelboetseren 

 

Giacometti: draadfiguren van gips

Met draad, gipsverband en gips construeer je een ruimtelijk beeld. We laten ons inspireren door de beeldhouwer Giacometti die beroemd werd met zijn langgerekte mens en dierfiguren. Je kunt er zeker van zijn dat je met een niet alledaags beeld naar huis gaat!
Kijk → hier voor foto’s van de workshop draadfiguren.
Kijk → Folder Giacometti workshop

 

 

 

 

Gezamenlijk een schilderij maken

Vanuit een gezamenlijk thema of foto gaat iedereen op een doek aan de slag met zijn eigen schilderij. Aan het eind worden de verschillende kleine schilderijtjes samengevoegd tot 1 groot schilderij. Zo heb je een mooi groepskunstwerk voor thuis of op het werk.
Kijk → hier voor meer foto’s van de workshop schilderen.

 

 

 

 

REACTIE VAN DEELNEMERS
“Wat vooral aansprak, waren je heldere uitleg en je voortvarende aanpak: geen getreuzel, jas aan, meteen van start, een snel resultaat en op de afgesproken tijd klaar. Iedereen kijkt er met veel plezier op terug. Het was het gesprek van de dag.”