CREATIEF ARRANGEMENT i.s.m. restaurant In de Kazerne

Wil je een kunstzinnige activiteit combineren met een etentje of drankje? Boek dan een creatief arrangement dat ik in samenwerking met restaurant In de Kazerne aanbied! Het  restaurant bevind zich naast mijn atelier; zo kun je op dezelfde locatie zowel creatief bezig zijn als culinair genieten! Een creatief arrangement is heel geschikt voor een vrienden of familie-uitje maar ook als teambuilding activiteit voor een bedrijf of team.

MOGELIJKHEDEN
Je kunt bijvoorbeeld starten in mijn atelier met een workshop en vervolgens gaan borrelen en dineren in het restaurant. Maar je kunt bijvoorbeeld ook eerst lunchen op het terras van de Kazerne en aansluitend een workshop volgen in mijn atelier. Er zijn verschillende workshops mogelijk op het gebied van schilderen, boetseren of kunstbeschouwing. Neem contact met mij op en we kunnen samen de mogelijkheden bespreken!