CREATIEF ARRANGEMENT i.s.m. restaurant In de Kazerne

Wil je een kunstzinnige activiteit combineren met een etentje of drankje? Boek dan een creatief arrangement dat ik in samenwerking met restaurant In de Kazerne aanbied! Het  restaurant bevind zich naast mijn atelier; zo kun je op dezelfde locatie zowel creatief bezig zijn als culinair genieten! Een creatief arrangement is heel geschikt voor een vrienden of familie-uitje maar ook als teambuilding activiteit voor een bedrijf of team.

 

MOGELIJKHEDEN
Je kunt bijvoorbeeld starten in mijn atelier met een workshop en vervolgens gaan borrelen en dineren in het restaurant. Maar je kunt bijvoorbeeld ook eerst lunchen op het terras van de Kazerne en aansluitend een workshop volgen in mijn atelier. Er zijn verschillende workshops mogelijk op het gebied van schilderen en boetseren. Kijk hier voor de mogelijkheden wat betreft workshops en wat betreft eten en drinken op de menukaart van  www.indekazerne.nl. Wil je andere dingen t.a.v. catering of workshops? Neem contact met mij op en we kunnen samen de mogelijkheden bespreken!

MAATWERK
Steeds meer bedrijven en particulieren weten mij te vinden voor een bijzondere workshop in mijn mooie atelier. Mijn ervaring is dat iedereen net iets anders wil en daarom lever ik maatwerk. Ik denk mee met je wensen en je budget. Neem contact op voor de mogelijkheden en voor een vrijblijvende offerte op maat.

REACTIE VAN DEELNEMERS
“Wat vooral aansprak, waren je heldere uitleg en je voortvarende aanpak: geen getreuzel, jas aan, meteen van start, een snel resultaat en op de afgesproken tijd klaar. Iedereen kijkt er met veel plezier op terug. Het was het gesprek van de dag.”

“We hebben heel erg genoten van de workshop en de manier waarop jij deze geeft. Het was heel erg leuk en ontspannen. Bedankt voor de gezellige middag”.

 
 

Aanmelden workshop