Boetseren in Frankrijk:
12 juli tot 18 juli 2020  & 
19 juli tot 25 juli 2020 Deze cursussen zijn vol.

Wil je komende zomer een weekje boetseren op een fijne plek in Frankrijk en vind je het leuk om te experimenteren met verschillende materialen en technieken?
Schrijf je dan nu in voor de cursus Boetseren in Frankrijk!

’s Ochtends met je handen in de klei en ’s middags een leuk stadje bezoeken of heerlijk in de tuin genieten van de rust of wandelen in de mooie omgeving…..of je werkt nog verder aan je beeld in het atelier! Kortom een heerlijk weekje ontspanning voor lichaam en geest. Je verblijft in een fraai gerenoveerd landhuis in het hart van de Bourgogne. Er is een ruim en goed geoutilleerd atelier om te werken, comfortabele kamers om te overnachten en lekker eten en drinken.

De cursus is heel gevarieerd: elke dag krijg je een nieuwe inspirerende workshop aangeboden met daarbij uitleg over nieuwe technieken en materialen. Je gaat hierbij op verschillende manieren boetseren met klei en gips. Zoals het maken van een portret of lichaam in klei, het opbouwen van een gipsen draadfiguur en het gieten van een gipsrelief. Ook leer je hoe je je beelden kunt beschilderen. De cursus is zowel voor beginners als voor mensen met ervaring want iedereen wordt op zijn eigen niveau begeleid.

Het programma: op zondagavond start je met een gezamenlijk welkomsdiner. De volgende ochtend start je met een heerlijk ontbijtbuffet en daarna ga je rond half 10 onder mijn begeleiding aan de slag in het atelier of buiten in de mooie tuin. Elke middags is er een uitgebreide gezamenlijke lunch en daarna kun je zelfstandig doorwerken in het atelier of op een andere manier je tijd doorbrengen (vrije invulling).  Op vrijdagmiddag sluiten we de week gezellig af met een hapje en drankje te midden van de gemaakte werken. Je vertrekt zaterdag na het ontbijt.

De locatie is een rustig gelegen landhuis uit 1910 genaamd Le Mathey Beaudot, Er is een fijn atelier met openslaande deuren naar de tuin waar ook gewerkt kan worden. Er zijn verschillende kamers om te overnachten, allen comfortabel en gezellig ingericht. De eigenaren Maarten en Thera verzorgen het ontbijt en de lunches. De omgeving is heel fraai. Het huis ligt op 30 km van Beaune, op 5 km van het historische stadje Couches en op 20 km van het natuurpark Le Morvan. De afstand van Utrecht tot de cursuslocatie is 725 km. Het is ook heel goed bereikbaar per openbaar vervoer; op het treinstation van Le Creusot stopt de TGV en daar kunnen we je ophalen. 

De prijs is afhankelijk van het soort kamer en ligt tussen de €550,00 en €670,00, dat is inclusief cursus en materialen, zes overnachtingen, elke dag ontbijt, uitgebreide lunch en het welkomsdiner op zondagavond en de afscheidsborrel op vrijdagmiddag. Table d’hotes is mogelijk op dinsdag en donderdag. Je kunt, als je wilt ’s avonds zelf een lichte maaltijd bereiden in het keukentje.

Aanmelden of vragen? 
Voor informatie over verblijf en reserveringen kun je terecht bij de eigenaren Maarten en Thera: matheybeaudot@gmail.com of per telefoon: 0031 6 551 510 86
Voor vragen over de cursus neem contact op met mij via het contactformulier of bel me op 06 28880023.
Kijk
hier voor een impressie en  hier voor de folder of vraag een folder aan via het contactformulier dan stuur ik hem naar je toe!

Het cursus adres in Frankrijk
Thera Adolfs en Maarten Dekkers
lieu dit Le Mathey Beaudot Mardor
71490 Couches
T: 0031 6 551 510 86

Cursuslocatie Le Mathey Beaudot