Boetseren in Frankrijk
14 juli tot 20 juli 2019

Wil je komende zomer een weekje boetseren op een fijne plek in Frankrijk en vind je het leuk om te experimenteren met verschillende materialen en technieken?
Schrijf je dan nu in voor de cursus Boetseren in Frankrijk!

We verblijven in een fraai gerenoveerd landhuis in het hart van de Bourgogne (780 km vanaf Utrecht). Er is een ruim keramiek atelier om te werken en comfortabele kamers om te overnachten. Eten en drinken wordt verzorgd.

’s ochtends met je handen in de klei of gips en dan ’s middags een leuk stadje bezoeken of lekker luieren in de tuin of je werkt nog verder aan je beeld in het atelier!

Kortom een heerlijk weekje ontspanning voor lichaam en geest!

De cursus is heel gevarieerd. Je gaat met verschillende materialen werken zoals klei, gips, cement en papier en leert verschillende technieken. Per dag worden nieuwe technieken en materialen aangeboden.

We werken aan de hand van een opdracht met ruimte voor eigen interpretatie. De opdrachten worden ingeleid met voorbeelden uit de beeldende kunst. De kunstgeschiedenis en de prachtige natuur waarin we ons bevinden zullen een grote bron van inspiratie zijn! Deze cursus is zowel voor beginners als voor mensen met ervaring. Het aantal deelnemers is 5 tot 8 personen.

De prijs is afhankelijk van het soort kamer en ligt tussen de €525,00 en €615,00. Dat is dan voor de cursus, zes overnachtingen, ontbijt en lunches en een gezamenlijk welkomsdiner op zondagavond en uitgebreide afscheidsborrel op vrijdagmiddag.

Ben je gëinterresseerd of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op via het contactformulier of bel me op 06 28880023.

Kijk hier voor de locatie.