Groepsuitje: een workshop als teambuildingsactiviteit of als bijzonder uitje met vrienden of familie. 
Creatief arrangement: combineer een workshop met een borrel of etentje in het naast gelegen restaurant ‘In de kazerne’.  
Individuele inschrijving: kijk hier voor data en aanmelden. 

Klei je collega

Tijdens deze workshop ga je het hoofd van degene die tegenover je zit boetseren. Dit zorgt voor hilarische momenten maar ook dat je op een andere manier naar elkaar gaat kijken. Stap voor stap leer ik je de basistechnieken van portretboetseren. Het resultaat is een bijzonder groepsportret in klei.
Klik→ hier voor meer foto’s van de workshop portret in klei.

 

Modelboetseren

Je gaat met klei een lichaam boetseren waarbij je jezelf als uitgangspunt neemt. Voor deze workshop heb ik een methode ontwikkeld waardoor iedereen stapsgewijs in staat wordt gesteld om een goed kloppend beeldje op te bouwen. Vanuit deze basis ga je vervolgens eigenheid en karakter aan het kleibeeld geven.
Klik→ hier voor meer foto’s van de workshop modelboetseren.
Kijk → hier voor de folder “workshop modelboetseren”

Giacometti: draadfiguren van gips

Met draad, gipsverband en gips gaan we een ruimtelijk beeld construeren. We laten ons inspireren door de beeldhouwer Giacometti die beroemd werd met zijn langgerekte mens en dierfiguren.  Je kunt er zeker van zijn dat je met een niet alledaags beeld naar huis gaat!
Kijk → hier voor foto’s van de workshop draadfiguren.
Kijk → Giacometti workshop folder (PDF)

 

 

 
Gezamenlijk een schilderij maken

Vanuit een gezamenlijk thema of foto gaat iedereen op een doek aan de slag met zijn eigen schilderij. Aan het eind worden de verschillende kleine schilderijtjes samengevoegd tot 1 groot schilderij. Zo heb je een mooi groepskunstwerk voor thuis of op het werk.
Kijk → hier voor meer foto’s van de workshop schilderen.

REACTIE VAN DEELNEMERS
“Wat vooral aansprak, waren je heldere uitleg en je voortvarende aanpak: geen getreuzel, jas aan, meteen van start, een snel resultaat en op de afgesproken tijd klaar. Iedereen kijkt er met veel plezier op terug. Het was het gesprek van de dag.”

“We hebben heel erg genoten van de workshop en de manier waarop jij deze geeft. Het was heel erg leuk en ontspannen. Bedankt voor de gezellige middag”.

 


 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren