WORKSHOPS:
Je kunt een workshop aanvragen voor een groep bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit of als bijzonder uitje met vrienden of familie. De datum is in overleg, kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
Ook bied ik regelmatig workshops aan waar je je individueel op kunt inschrijven. Kijk hier voor data en aanmelden. Je kunt een workshop ook mooi combineren met een borrel of etentje in het naast gelegen restaurant ‘In de kazerne’. Kijk hiervoor bij ‘creatief arrangement’.

Klei je collega

Tijdens deze workshop ga je het hoofd van degene die tegenover je zit boetseren. Dit zorgt voor hilarische momenten maar ook dat je op een andere manier naar elkaar gaat kijken. Stap voor stap leer ik je de basistechnieken van portretboetseren. Het resultaat is een bijzonder groepsportret in klei.
Klik→ hier voor meer foto’s van de workshop portret in klei.

 

Modelboetseren

Je gaat met klei een lichaam boetseren waarbij je jezelf als uitgangspunt neemt. Voor deze workshop heb ik een methode ontwikkeld waardoor iedereen stapsgewijs in staat wordt gesteld om een goed kloppend beeldje op te bouwen. Vanuit deze basis ga je vervolgens eigenheid en karakter aan het kleibeeld geven.
Klik→ hier voor meer foto’s van de workshop modelboetseren.
Kijk → hier voor de folder “workshop modelboetseren”

Giacometti: draadfiguren van gips

Met draad, gipsverband en gips gaan we een ruimtelijk beeld construeren. We laten ons inspireren door de beeldhouwer Giacometti die beroemd werd met zijn langgerekte mens en dierfiguren.  Je kunt er zeker van zijn dat je met een niet alledaags beeld naar huis gaat!
Kijk → hier voor foto’s van de workshop draadfiguren.
Kijk → Giacometti workshop folder (PDF)

 

 

 

 

 

Gezamenlijk een schilderij maken

Vanuit een gezamenlijk thema of foto gaat iedereen op een doek aan de slag met zijn eigen schilderij. Aan het eind worden de verschillende kleine schilderijtjes samengevoegd tot 1 groot schilderij. Zo heb je een mooi groepskunstwerk voor thuis of op het werk.
Kijk → hier voor meer foto’s van de workshop schilderen.

 
Videobewerking voor beginners

Lijkt het je leuk om te leren hoe je zelf een film kunt monteren en ben je redelijk handig op de computer?  Dan is de workshop videobewerking iets voor jou. Onder de deskundige leiding van Mark Peters (van Studio Benthem) leer je montages maken met afbeeldingen, titels, geluid en effecten. Je werkt in een kleine groep en krijgt persoonlijke begeleiding op je eigen nivo.

Bekijk het filmpje met sfeerimpressie van de workshops:

REACTIE VAN DEELNEMERS
“Wat vooral aansprak, waren je heldere uitleg en je voortvarende aanpak: geen getreuzel, jas aan, meteen van start, een snel resultaat en op de afgesproken tijd klaar. Iedereen kijkt er met veel plezier op terug. Het was het gesprek van de dag.”

“We hebben heel erg genoten van de workshop en de manier waarop jij deze geeft. Het was heel erg leuk en ontspannen. Bedankt voor de gezellige middag”.

 


CREATIEF ARRANGEMENT i.s.m. restaurant In de Kazerne

Wil je een kunstzinnige activiteit combineren met een etentje of drankje? Boek dan een creatief arrangement dat ik in samenwerking met restaurant In de Kazerne aanbied! Het  restaurant bevind zich naast mijn atelier; zo kun je op dezelfde locatie zowel creatief bezig zijn als culinair genieten! Een creatief arrangement is heel geschikt voor een vrienden of familie-uitje maar ook als teambuilding activiteit voor een bedrijf of team.

MOGELIJKHEDEN
Je kunt bijvoorbeeld starten in mijn atelier met een workshop en vervolgens gaan borrelen en dineren in het restaurant. Maar je kunt bijvoorbeeld ook eerst lunchen op het terras van de Kazerne en aansluitend een workshop volgen in mijn atelier. Er zijn verschillende workshops mogelijk op het gebied van schilderen, boetseren of kunstbeschouwing. Kijk hieronder voor de mogelijkheden wat betreft workshops en wat betreft eten en drinken op de menukaart van  www.indekazerne.nl. Wil je andere dingen t.a.v. catering of workshops? Neem contact met mij op en we kunnen samen de mogelijkheden bespreken!

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren